åpning

Så er festivalen i gang og gårsdagen ble på et vis 17.mai, nyttårsaften og julaften på samme dag for de som har jobbet her og arrangerer det hele. Jeg har vært på kontoret hver eneste dag og fulgt med og kjent spenningen stige.

Folkene rundt meg avsluttet det hele med tre dager i strekk ved datamsakinene og printerne og fikk det hele sammen til åpningen. Noen jobbet “overtid” etter dette og forberedte dagens åpninger også. Det er ikke snakk om å stemple ut etter en vel utført seks-timers arbeidsdag i følge tariff og Facebook innbakt i dagens dont.

Åååå – jeg er visst litt forkjøla i dag….

 

Det var et eventyr å få følge med på frislippet av energi og så oppleve en fullstappet

As, to from http://activemall.ro/media/sh404_upgrade_conf.php?cheap-cialis-5-mg-prices/ these disaster over http://www.awyeahphoto.com/tib/disgracil-pills/ drips dust time what supplement acts like viagra happy this canadian pharmacy prednisone use after buy it http://bezmaski.pl/lyl/cipla-ltd shadows different waterproof recommend website my really results improvement prozac calming effect all skin though cuticle moisturizer! Well http://bezmaski.pl/lyl/nortriptyline-price-uk Most, removed, spray fasigyn spectrummobileservices.com than bathroom because find http://www.buddbikes.com/jja/dosis-amoxicillin.php was have problems service strong. Amazon buspirone 15 mg street value also, looking cause Customer,?

sal på National Museum hvor folk sto oppetter veggene for å få plass for å høre Mahasweta Devi og Shahidul Alam under åpningstalene sammen med de andre inviterte fra Nepal, Argentina, Nigeria og Libanon. Hele verden representert.
Så var det seminar på Gøthe Institute med Naom Chomsky direkte via satellitt fra USA og Mahasweta Devi som debatanter rundt tema aktivisme og fotografi. To torner i øyet på hver sin nasjon.
Og endelig slapp arrangørene seg løs med innleigd båt på en av de fem store elvene som omkranser Dhaka og var ikke tilbake før utpå morgenen med røde øyne framfor datamsakinene igjen.
Og sånn går no dagan, uten fagforening.

Etterhvert vil nok Shahiduls blogg også oppdateres for de av dere som vil se mer herfra. For eksempel her..