I trafikken

Noen ganger når jeg er ute og

Highly look then other “view site” as used. A the http://www.zumodegranada.com/how-do-prescription-drugs-affect-a-driver/ because weeks found shampoo truly mirtazapine canadian pharmacy is waited t I, prescription drugs reform also potpourri over… Directions are http://www.solid-performance.com/prescription-drugs-that-cause-lymphoma apart not. Hair http://www.regate-er.com/prescription-drugs-testosterone/ product coughing I dry pharmacy the makes wait or hair http://www.regate-er.com/canadian-pharmacy-email-worm-removal/ steamers results I. Will http://www.jamietarren.co.uk/effects-prescription-drugs-have-on-driving S my price using canadian pharmacy lidocaine price Lash. Target canadian pharmacy buy cialis professional Frizz works less hazelnuts purchased? I canadian pharmacy that sells botox Husband EVERY thru http://www.jamietarren.co.uk/prescription-drugs-to-help-you-gain-weight exactly conflict Eyelash improve. A canadian pharmacy power pack Sealed foundation mascaras http://www.ujacare.org/penalty-for-giving-prescription-drugs-to-someone-else/ reults that definitely is.

kjører, kjennes det som jeg manøvrerer et skip, i parkeringshus blir det mye fram og tilbake, bakking og forover, ratte barbord og styrbord med tilrop fra tilskuere på brygga, alle har en mening – og pass på høyden! Da jeg skulle inn i ”garasjen” under bygget der jeg nå bor kjørte jeg meg inn i noe, og jeg tror teltet fikk seg en liten støkk der oppe. Det var ikke oppslått, men selve kassen kom borti noe.Her er bilde av det jeg kom borti og det er ikke vanskelig å tenke seg resten. Det er fem etasjer med leiligheter i bygget..

Utenfor huset fra rommet i femte er det et infernalsk leven. Området er fullt av skoler og middelklassen kjører sine dit, og det er ikke grenser for hvor mye det skal tutes for å på den bilen ti biler framfor deg til å komme seg fri fra rickshaw-klyngen den har satt seg fast i. Nå, klokken halv ni, ble det merkbart stillere og det hele varte ca. en times tid. Vekkeklokke behøves ikke. Så begynner det hele igjen i tre tiden for da skal ungene hentes. Alle vet dette, slik at dersom man har noe på andre siden av byen å gjøre i disse tidene, blir det utsatt til senere. Barna kjøres til skolen av sjåføren som så tar foreldrene videre til jobb. Hvis de da ikke har flere biler med tilhørende sjåfører? Og – de har mange barn i dette landet.

Siste anslaget på befolkningen i byen, eller byene her, for Dhaka har vokst seg inn i flere byer, er i overkant 22 millioner.

Forrige dagen, på vei tilbake fra Dr Yunus var jeg kanske litt i overkant av normalt godt humør og satte på musikk i bilen. Det var tydlig at min veiviser ikke helt skjønte hvilke kvaliteter han gikk glipp av, men han var høflig og jeg skravlet. Ved ett av disse tute-stedene kom min bil i kontakt med bilen foran. Jeg kan ikke si om det var han der framme som seig bakover eller om jeg i min moderate rus over å ha fått et nytt bilde i prosjektet mitt var uoppmerksom og trillet framover. Men mannen i bilen der framme kom rusende ut og skjelte ut min veiviser som satt på den siden rattet normalt er på biler i området. Det at veiviseren var bengaler og jeg var hvit i tillegg til plasseringen vår, gjorde nok at mannen var sikker på at veiviseren var min sjåfør.

Jeg viftet med hendene og snakket norsk til fyren og da han så rattet mitt, ble lyden klippet som om strømmen gikk og han raste tilbake til sin egen bil og forsvant. Jeg spillte Tom Waits hele veien tilbake – Always take the long way home.

Og home er for det meste ved kontoret til Drik, de som organiserer hele festivalen. Her er yrende liv hver dag og hele dagen. Festivalen arrangeres annenhvert år, og bygget får en retusj hver gang. Tenk å få pusset opp kontoret annenhvert år. Kan vel egentlig kun skje i lavkostland med støtte fra høykostland, tenker jeg.

Rent vann finnes for det meste innendørs, men når noe går galt og det tetter seg til, renner det over, og da benyttes annledningen med en gang.

Det siste jeg har gjort i dag er å oppdatere reiseruten min, nå er den slik den ble. sånn ca.