Noen jobber

Denne begynner med en hilsen til Gard og den jobben han gjorde da han laget denne som henger i bukselinningen min hele veien.

Nå har jeg vel fått sovet nok og brukt det som var av vann i Ganges. Frisøren er besøkt og tekster oversatt til engelsk. Det skal være 63 utstillinger under festivalen og haugevis med foredrag og jeg leser med undring om hvordan det er å få til noe slikt i Norge. Heia Risør, nå har dere sjangsen.

Bilen min er parkert ved huset der Shahidul bor, han som er primus motor i det hele her, og i går da jeg skulle hente noen saker i bilen ble jeg spurt om ikke bilen skulle vaskes. Gutta i garasjen var ivrige på det. Skitten bil gir lav status blant millionene som bor her. Til og med lastebilene vaskes hver morgen. Vann er ikke noe problem her mellom elvene. Men i følge Frank, min venn fotografen, så gir slik skit ”cred”, så jeg vill ha den slik noen dager til, i tilfelle det skulle dukke opp noen som ville ha flere bilder av kjøretøyet. Noen timer senere ringte Shahidul og fortalte de hadde startet, enda jeg hadde sagt nei og ikke avtalt pris. Alle vinduer hadde en liten glippe og takluken (den er under takgrinda og teltet) sto også oppe. Så noen bøtter med vann ble slengt på og vannet ble borte…  Hvor?  Den er visst nok ren nå og jeg skal ta en titt på det hele.

Det står ikke på arbeidsviljen her og det meste foregår manuellt, enten det er sanking av ved, høy eller riving av hus. En hilsen til alle arbeidere.