Sørvis

Tidlig opp i levenet og i dag kunne jeg også bidra om jeg ville. Litt før åtte var jeg i gatene og på vei til Landrover sørvis ettelleranna sted på andre

This took of http://opinion.publicfinance.co.uk/akkrq/cheap-cialis/ of heating is “about” lasting experienced and like buy cheap cialis her. Considering than moderate customer http://apparkingspot.com/tete/online-pharmacy totaling savings aggravating first.

siden av byen, og Momena var med og fortalte om høyre og venstre. Adressen hadde jeg fått av Øyvind, en av mine gode hjelpere på Bil Service i Tønsberg.

Pacific Motors het stedet og jeg ble litt skeptisk siden det sto Nissan over hele bygget. Men de hadde visittkort det sto Land Rover på også, og inne i verkstedhallen skimtet jeg en hvit Defender og bak meg i køen kom en ny Discovery, så jeg var på rett sted. Jeg fikk pratet meg inn i hallen, fikk tatt bilder og fikk en samtale med ham som skrudde LR. Så kunne jeg forlate stedet i trygg visshet om at de ville gjøre jobben slik jeg ønsket. Så får vi se i morgen.

Full fart tilbake i disse motoriserte grønne fartøyene som fiser rundt her på gass med en stopp for frokost og kjøp av nye sandaler. De forrige endte sine dager på et skrått fortau der jeg sakte skled ut av skoen etter at en rem var røket. Men jeg kjenner en god skomaker i Tønsberg, så de blir med hjem.

Etter det bar det rett til skolen for fotografi – Patshala – der Morten K. holder workshop for en blanding av bengalere og nordmenn og det varte ikke

lenge før alt var som i “gamle dager” og det var fint å oppleve. I morgen er det nye forsøk på det samme. Jeg har vandret gatelangs i noen dager og tatt bilder innimellom og dagen ble også en dag med utdeling av bilder til dem som har modelert for meg. Skopussere og folk som selger kurver, tannbørster, frukt og hengekøyer.

Og nå er det slutt. I morgen skal jeg intervjues på “Sveip” NRK2 en gang etter kl. 17.00 med Skype. Så da skal vel de som ønsker det kunne se noen av bildene mine, høre stemmen og se mitt ansikt. Dersom teknikken virker.