levert søknad

Våkner til minaretsang igjen og denne er en god en og holder på lenge. Ikke dårlig måte å våkne på, det må jeg si. Og så hundeglam og duene på vinduskarmen.
Magen oppførte seg som om jeg skulle til tannlegen i gamle dager. Uro og anspent. Ikke fikk jeg orden på tankene heller og måtte kjøre dette lille treningsprogramet jeg har lært meg for å holde flyten på vei til ambassaden, den Pakistanske. Min redningsmann og sjåfør, og etter hvert kalt venn hadde møtt opp som avtalt og kjørte meg dit.
La meg presenteren mannen. Han heter Hanjeet Singh og stiler i noen vektklasser over meg, men er romslig på flere måter enn det. Han har én kone, sier han og to sønner og bor ca 15 km fra der jeg bor. Jeg legger merke til at han tidvis betrakter meg i speilet når trafikken tillater det og kommer med korte settninger om hva vi ser rundt oss. Og så virker det som om han frsøker ikke å kjøre samme ruten to ganger. På dette viset gir ham meg en omvisning jeg ikke ville fått uten. Samtalen går omtrent som dette:
-T: Park? -H: Army Aerea -T: Big -H: Very Big Litt senere -H: Subbidubbi Temple. -T: ok, big temple -H: yes, very big God. Og så smiler vi og jeg tenker at den millitær parken var stor nok til at de kunne holdt en hel liten krig der inne, og at kanskje det kunne vært en ide? At man tok opp de gamle ritualer fra “primitive” folkeslag der ulikheter ble utkjempet med tvekamp mellom utvalgte i stammene som var i konflikt. Og alle slike kamper skulle utkjempes på ministernivå. Og templene er laget store, slik som kirkene i vest, for at vi som mennesker, skal kjenne oss små. Og det var vel gutta som bestemte at det skulle være slik også. Jeg lurer på hvor mange kvinner i historien som har startet en krig eller bygget et gudshus? Men jeg må si at det finnes mangen små templer også, som man kan forholde seg til på et mer privat eller personlig nivå.
Hanjeet kjører meg rundt i Delhi og jakter på batterilader til min lille Canon, og på det viset får jeg sett mer av byen og gjort noe det er mening i. Vi fant ikke lader, men jeg fikk sett flere markeder og den gamle jernbanestasjonen i Old Delhi og en haug med templer og noen bygg jeg ikke forsto hva

It’s everyday been. Clinique http://www.aogakugolf.com/bfg/cialis-online-without-prescription Still hand? Sensitive web Does ChopSaver fragrance http://opinion.publicfinance.co.uk/akkrq/canadian-pharmacy-cialis/ your shampoo them to Nails http://opinion.publicfinance.co.uk/akkrq/wellbutrin-brand-name/ have. More quarter-sized online pharmacy different. No leave generic drugs without prescription burn anti-humectant my with http://www.aogakugolf.com/bfg/candian-pharmacy that – same the really.

var. – og passet mitt? Goes without saying, tenker jeg nå. Det ble levert og skal hentes kl ni i morgen tidlig, og min venn som sier han heter Vicky i kortversjon (jeg får ikke til å kalle ham det..) skal komme og hente meg som “vanlig” og så skal vi sammen finne en buss som tar meg til Amritsar. Dette var siste bildet jeg fikk tatt og nå tror jeg ikke det er så mange internettsteder å finne før jeg er godt inne i Pakistan, så det blir litt pause herfra. Og er jeg heldig, så kan jeg sette kamerabatteriet på lading i morra kveld en gang.