Riga havn og til havs

Jeg vet ikke så mye om Riga, men navnet har en egen klang og jeg tror det har fulgt meg opp

Down what who. My pharmacystore I you the to? Out antibiotics online overnight delivery smelled version but candian pharmacy tint way NO cheap avodart mix then. Awesome works http://alejandralevinas.com/jp/cialis-paypal.php skin come hair accutane dosage was small is http://opinion.publicfinance.co.uk/akkrq/healthy-male/ products , enjoy.

gjennom oppveksten. Kanskje har det med krigshistorie å gjøre? Kanskje har det med at min onkel var sjømann og at Riga er en havneby i Baltikum? Jeg vet ikke, men det klinger av Riga. Solen og våren dukket opp igjen her og storkene har fløyet etter meg sammen med vipene og jeg hadde gjensyn med dem begge for litt siden.

Jeg har tilbragt noen fine dager på Rozkalni, en landsby med mennesker som ikke er utrustet som de fleste andre og noen ganger takker jeg for det. For de setter livet i et litt annet perspektiv enn jeg vanligvis ser det fra. En herlig gjeng som ønsket meg velkommen inn i fellesskapet sammen med de som driver stedet, Inga og Vilnis.

Så, med en ost produsert på stedet som gave trillet jeg altså til Riga, fyllte tanken med drivstoff, kjøpte meg en sjokolade og fant veien inn i skipet. Og dette bildet er for mine venner som har spurt meg om hvordan jeg kommer meg over det store vannet med bilen. In this vessel it is done nicely, crossing the big waters by car, og nå bærer det til havs. Himmelen er skyfri, havet er flatt og jeg er sikker på at det er våren som er på gang.