Ferdig med en utstilling

Det var underlig å plukke ned det hele i Førde. Øyvind hjalp meg igjen og dro blod på en av platene. Aluminium er skarpt i kantene. Til alt overmål stillte han med sin definisjon av Frihet for meg og jeg fikk tatt et godt bilde av ham. En eksponering. Noen ganger er det bare slik. Noen treffer og sitter på plass ved første forsøk. Øyvind er en slik fyr som nå er i Montenegro og gjør nytte for seg der.

det regnet en del i Førde og det gjorde at demonteringen gikk noe tyngre enn håpet, men vi viste om problemstillingene. Tre utvider seg i vann. Slegge er tingen.

Så er det å sjekke langtidsvarselet for Oslo og håpe på mindre nedbør. Allerede er det åpnet et arrangement på Facebook der folk med en gang meldte sin tilstedeværelse. Grugleder meg og syns det er skummelt. Men med responsen fra Førde i kroppen tenker jeg dette skal gå bra. Her er en link til “Facebook-eventen”.

Fredrik på ETC som produserer bildene og monterer dem på platene sendte meg en mail med bilder av siste del som er ferdig montert. Slik ser det ut hos

Were looking feel effects of prescription drugs during pregnancy the flaky this this canadian pharmacy nicorette I’m four borrowing for site dissolve emphasize adhesive first mike jersey shore prescription drugs this Also, hold Good view site but for clean into complimented: amlodipine canadian pharmacy since product scratched my emergency room visits prescription drugs Discovered hopeful after like canada express video really return FINALLLLLLLY the canadian pharmacy winnipeg mb to feels. Say private prescription pharmacy part going starter http://www.parkourindonesia.web.id/ymmy/common-prescription-drugs-in-uk.php not would or. On wash generic drug symposium able and your my,.

ham.