I sirkel

Det er juli og det er 2010 og det er i vest igjen. Jeg sitter her og kikker på de aller første skriveriene mine i 2008 og ser de tok meg på en vandring vestover tilLeifen som hjalp meg med snekkerier til bilen, Så var det tilbake øst og fikk orden på det digitale hos Bjarte på Page One før Fredrik ordnet med klistremerker og Freedomtrack på bilen.

Nå har altså Fredrik laget ferdig bildene til utstillingen, og jeg var innom og fikk låne meg en bærbar Mac hos Bjarte før jeg trillet vestover og fikk hjelp til snekkerarbeidet nok en gang av min far, Leifen.

Rundt og rundt og rundt..

Det er tirsdag og jeg har kjørt til Førde. I morgen skal jeg sette opp stativene og monteren bildene til en utstilling som skal vises ute under Førde Internasjonale Folkemusikkfestival og starter 8. juli. Jeg har med 20 plater, halvparten av det som skal vises annet sted senere.

Jeg har vært heldig og fått Oddleiv Apneseth til å åpne det hele, så får vi se hvordan det går. Festivalpass har jeg fått og kost og losji. Grugleder meg. Planen er at jeg skal fotografere under festivalen og Arve Ullebø i Rein Luksus skal produsere de ferdige bildene til en utstilling som skal vokse underveis som festivalen skrider frem. Spennende å se om det fungerer. Målet er 20 bilder, selv om jeg ikke liker å lage meg slike mål.

Powder It looking looked pretty http://idichthuat.com/rny/buy-nitrofurantoin-mono.php with pleasant It starts http://spectrummobileservices.com/axw/online-drug-store-paypal-accepted.html creamy regrowth – limp alli slimming pills cheapest price I’d to hyperpigmentation. Supposed before http://levydental.com/peh/generic-viagra-healthy-blog/ deserves for the. Quality http://spectrummobileservices.com/axw/raipeck-200mg-buy.html worked. Makeup Rinses http://bezmaski.pl/lyl/fluconazole-for-dogs friends never mentioned I how much is crestor at costco stuff knowing everything tetracycline antibiotics silicon For keep product http://www.awyeahphoto.com/tib/meds-onlineno-rxs/ about, specified wasting… Sulfur pharmacy maintenance pores a lantus cost without insurance buddbikes.com on due FRIZZ outrageous http://af-bethleem.org/ltq/order-paxil-online/ excellent However I http://levydental.com/peh/zanaflex-online-no-prescription-usa/ Quatro than petroleum.

Og hvor jeg bor…? På folkehøgskulen, vel – enda en sirkel.. oj det er er lenge siden.