Montere utstilling

Så har det da skjedd, dette som startet som noe drømmerier og en setning fra Shahidul i Bangladesh. Tema på årets fotofestival er “Freedom” – Welcome! Ett års tid seinare hører jeg på P2 at årets musikkfestival i Førde skal ha samme tema, og altså “mitt” tema de siste to årene – Fridom (nynorsk om noen lurer..) og jeg skulle være hjertelig velkommen.

Her er jeg og i dag har jeg og en av de hyggeligste mennesker jeg har møtt siktet og skrudd, løftet og skrudd, flyttet og skrudd, hengt opp og skrudd, banket og stusset negler med kniv – og skrudd. Mannen heter Øyvind Høstaker og har alt for mangen gode kvalifikasjoner til å måtte tilbringe dagen som håndtlanger for meg.

Her er han:

Og som om ikke det var nok. Han og tre kompiser kjørte en gammel Land Rover Defender 70+modell herfra til Sør Afrika og hadde eventyret de fleste av oss drømmer om.  Han er full som en bok og burde kanskje bli en … Blir mye preik og lite gjort med sliike rundt seg.

Du skal ha all mulig takk for hjelpa.

Montrene fra Timber kom opp, og jeg er glad jeg fikk småjuster dem hos min far før vi satte i gang.  Det var litt mer arbeid enn jeg hadde sett for meg, men opp kom de, og jeg tror det skal bli enklere på slettere underlag senere. Oddleiv Apleseth skal åpne det hele i morgen og så er planen å jobbe videre med prosjektet og musikerne på festivalen. Arve Ullebø kommer oppover og sammen skal vi forsøke å lage en utstilling lik den ute i festivallokalene. Spennende.

Her er noen bilder til:

De blei litt små her på slutten der de står alene. – og en liten ting til:

Årets tema på Fotofestivalen Shobi Mela i Bangladesh er “Dream”  – det er vel bare å holde fast ved den..